Питання «їсти чи не їсти» не виникає, коли мова йде про Briette німецької компанії Käserei Champignon. Це саме той ідеальний сир з благородною пліснявою, що пасуватиме і для ситного сніданку, і поживного обіду, і легкого перекусу.
Різноманітний асортимент Briette відкриває широке поле для яскравих кулінарних експериментів.
Усе залежить лише від настрою — що вам кортить скуштувати сьогодні?
- мікс вершково-ніжного смаку та пікантних ноток — Creamy&Blue
- лагідний та ніжний вершковий смак з грибними відтінками — Creamy&Mild
- пікантний смак з легкими аміачними нотками — Creamy&Buttery Red
До речі, усі позиції безлактозні, тож чудово підійдуть навіть для тих, хто не споживає молочні продукти.
До вашої уваги рецепти простих та дуже смачних страв. Обирайте свій улюблений та смакуйте з задоволенням!
Сендвіч з Briette Creamy&Blue
Інгредієнти
- Сир Briette Creamy&Blue — 1 шт.
- Велике яблуко — 1 шт.
- Тостовий хліб — 4 скибки
- Мікс салату — 100 г
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Гірчиця
Яблуко помити і нарізати тонкими скибками. Сир Briette Creamy&Blue нарізати невеликими скибками. У великій сковороді розігріти оливкову олію та підсмажити на ній скибки хліба з обох сторін до золотистої скоринки. Намастити підсмажений хліб гірчицею. Зверху викласти шар салату. Додати скибки яблука та сиру Briette Creamy&Blue. Накрити другою скибкою хліба та, за бажанням, скріпити дерев’яною шпажкою.
Салат з Briette Creamy&Mild
Інгредієнти
- Сир Briette Creamy&Mild — 1 шт.
- Мікс салату — 200 г
- Буряк — 1 шт.
- Груша — 1 шт.
- Кедрові горіхи — 4 ст. л.
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет — 3 ст. л.
- Мед — 2 ч. л.
- Цукор — 2 ст. л. цукру
- Сіль
- Перець
Листя салату помити та підсушити. Буряк відварити, почистити та порізати невеликими кубиками. Грушу помити та порізати тонкими скибками. Сир Briette Creamy&Mild порізати тонкими скибками. Кедрові горіхи трішки підсмажити на сковороді без олії, на невеликому вогні. Підготувати посуд та перемішати у ньому всі інгредієнти. Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та цукор. Додати сіль та перець за смаком. Полити салат готовою заправкою.
Закуска з Briette Creamy&Buttery Red
Інгредієнти
- Сир Briette Creamy&Buttery Red — 1 шт.
- Болгарський перець — 1 шт.
- Ананас консервований — 100 г
- Синя цибуля — 1 шт.
- Соус теріякі — 3 ст. л.
- Кунжут — 1 ст. л.
- Сіль
- Перець
Перець помити, почистити та порізати на невеликі шматки. Цибулю почистити та порізати на шматки приблизно такого ж розміру як перець. Сир Briette Creamy&Buttery Red порізати на шматки приблизно такого ж розміру як овочі. Оливкову олію розігріти у великій сковороді, додати перець і цибулю та обсмажувати протягом 2 хвилин. Посолити, поперчити та додати соус теріякі. Довести до кипіння і тушкувати ще 1 хвилину. Вийняти зі сковороди та дати охолонути. Ананас злегка обсмажити на оливковій олії та дати охолонути. Нанизати інгредієнти на дерев’яні шпажки, чергуючи перець, сир, цибулю та ананас. Готову закуску посипати кунжутом.
До слова, в лінійці Briette доступні ще 2 смаки — Smoky та Dulce de Leche. Смакуйте та експериментуйте!