fbpx

Друзі, з великою гордістю повідомляємо, що колекція нагород нашого голландського красеня поповнилась!

Sir Edmond Gin другий рік поспіль визнаний «Найкращим джином у Нідерландах» за версією The Gin Guide Awards. Премія заснована у 2014 році та вже понад 10 років залишається однією з найпрестижніших нагород в індустрії джину. 

Sir Edmond – перший та єдиний у світі джин на основі  бурбонної ванілі, яку ще називають «чорним золотом» – другої найдорожчої спеції на планеті після шафрану. Виготовлений в Нідерландах на одній з найкращих винокурень у світі Herman Jansen, що володіє міжнародною нагородою World Class Distillery Award.

За результатами сліпої дегустації Sir Edmond Gin отримав 91 бал зі 100 та статус “Винятковий”, що був призначений лише для для 5% найкращих номінантів.

 Журі The Gin Guide Awards особливо відзначили «збалансовану складність смаку джину, що поєднує його неординарну пікантність з кремово-ніжними відтінками бурбонної ванілі».

Окрім цього, Sir Edmond Gin залишається «Кращим джином у сучасному стилі» за версією найпрестижнішого дегустаційного конкурсу World Gin Awards та володарем багатьох найвідоміших міжнародних нагород.

З гордістю підіймаємо келихи Sir Edmond Gin за його бунтівний дух з неординарним характером, що з року в рік підкорює нові вершини та серця гурманів!