fbpx

NEPOBORNA — українська горілка, створена у часи боротьби світла і темряви. Непоборна для непоборних: горілка спротиву та перемоги. Вона виготовлена під контролем і за рецептурою компанії REGNO, спільно з Ігорем Назаровим, екс-директором компанії Brown Forman Ukraine.

Довгі місяці роботи над продуктом і ось ми готові презентувати його Україні та світу. Ми залучили кращих фахівців та успішні команди. Завдяки ретельному пошуку та відбору унікальних спиртів, вдалося створити характерну та впізнавану горілку, складові якої перевершують чинні в Україні стандарти. Над розробкою NEPOBORNA працював Іван Бачурін, президент Асоціації Сомельє України. Для виробництва обрали Уманський ЛГЗ. Заснований у 1896 році, зараз він переважно працює на експорт, що підтверджує високі вимоги до якості, яка гарантується двома сертифікатами Кашрут”, — наголошує Ігор Назаров.

Ми створили якісний продукт, народжений у спротиві під обстрілами, що буде гідно представляти Україну на міжнародній арені добірного міцного алкоголю. Також ми плануємо довгострокову підтримку та відбудову України шляхом донатів з кожної пляшки. Ще, але не менш важливе — у нас в планах вивести на світовий рівень не російську “водку”, а саме горілку, як наш національний продукт, як Cognac з Франції, Tequila з Мексики або Porto з Португалії.

Весь світ здивований, що українці не лише впевнено б’ють ворога на усіх фронтах, а й продовжують працювати та навіть випускати новинки. У нас амбітні плани – розширення портфеля міцного алкоголю, фокусу на експорті. Ми вже ведемо  перемовини з багатьма країнами, в тому числі з Австралією та США. Вже навіть маємо замовлення з Фінляндії. NEPOBORNA — це про соціально відповідальну місію підтримувати та допомагати. Ми перераховуватимемо кошти з кожної проданої пляшки Благодійній Організації «Центр Волонтерства та Захисту» — найбільшому гуманітарному хабу в Україні. Вони будуть використані на відновлення економіки нашої держави, на допомогу українському бізнесу. Ми відбудовуватимемо зруйновані об’єкти, першим з яких обрано в місті Миколаєві. Щомісяця будемо звітувати про перераховані кошти та висвітлювати реальні кейси відбудови”, — розповідає виконавчий директор «Регно Італія УА» Андрій Немировський.