fbpx

7-9 листопада у виставковому центрі «Південний Експо» відбулась унікальна подія – виставка HoReCa SHOW Lviv – найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу.

Протягом трьох днів під одним дахом відбувались: міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставка професійного обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів та рестораторів. Окрім того, в рамках HoReCa Show Lviv проводились ярмарки вакансій для тих, хто хоче працювати у готельній та ресторанній сфері, а також десятки майстер-класів і практикумів.

Виставка відбувається вже третій рік поспіль та користується неабиякою популярністю серед професійних кухарів та барменів, рестораторів, готельєрів, керівників, адміністраторів, маркетологів та HR-менеджерів ресторанів та готелів.

Цьогоріч, компанія Regno була партнером локації BarSHOW. Професійний бармен Павло Демидюк провів два майстер-класи, які зібрали справжній аншлаг у залі. Тема першого –  «Секретний інгредієнт професійних барменів – італійські сиропи TOSCHI». Павло поділився із слухачами своєю таємницею приготування неймовірних коктейлів: «Моє ідеальне рішення – сиропи TOSCHI, які чудово підходять для приготування як алкогольних, так і безалкогольних напоїв. Їхній асортимент вражає – це понад 50 найрізноманітніших смаків, від звичних (апельсин чи, наприклад, полуниця), до екзотичних (кавун або імбир). Варто також додати, що всі сиропи TOSCHI виготовляються із використанням лише натуральних соків і тростинного цукру, без консервантів та штучних барвників» – розповів Павло.

   

Тема другого майстер-класу –  «Алкогольні тренди 2019. Fiorelli Spritz – новий формат алкоголю».

Павло розповідав про те, що компанія Fiorelli зламала всі стереотипи та випустила по-справжньому унікальний продукт – готовий коктейль Spritz. Це – оптимальне рішення для будь-якої вечірки, і масштабної, і приватної, для літніх терас та барів. Все, що потрібно зробити для того, щоб насолодитись гіркувато-солодким смаком з нотами апельсина, грейпфрута та пряних трав – просто додати льоду. Під час майстер-класу Павло готував та давав коштувати три різних коктейлі, приготовані із алкоголю власного імпорту компанії Regno:

  1. Італійський лікер на основі вина Gamondi Aperitivo + ігристе вино Toso Glaxe
  2. Італійський лікер Dilmoor Aperitivo + ігристе вино Toso Glaxe
  3. Готовий коктейль Fiorelli Spritz

  

Всі охочі могли на власному досвіді переконатись у перевагах ідеального коктейльного рішення від бренду Fiorelli – напою Spritz.

До слова, компанія Regno – офіційний імпортер на територію України сиропів TOSCHI та алкоголю  італійських  брендів Fiorelli та TOSO.