fbpx

Днями у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова відкрили блок дитячої кардіохірургії. Ремонт та оснащення палат зроблений коштом меценатів — підприємців з Львівщини. Ініціатором став Роман Городечний (співвласник компанії «Regno», перший львів’янин, який піднявся на Еверест.

«Бути надійним плечем, опорою та відгукуватись на прохання про допомогу. Соціальна відповідальність — основа філософії правильного бізнесу. Не можна відмежовуватись від проблем в країні, в якій ростуть твої діти і ти будуєш свою справу”, — наголошує Роман Городечний.

В рамках благодійної ініціативи відремонтували 6 просторих палат, де маленькі пацієнти із серцевими патологіями та їхні рідні зможуть перебувати до та після операцій. Зокрема до ремонту долучилися: Наталя Шелестак, Валерій Веремчук, Руслан Квінтюк, компанія Regno, логістичний центр PORT Lviv, фінансова інвестиційна група компаній “СПАРРОУ КЕПІТАЛ”, компанія Floorbest, підприємці Ігор Яськевич, Роман Іконяк, Назар Коваль, Ігор Дулин.

«Українцям катастрофічно бракує прикладів колективного успіху. Прикладів колективного негативу вистачає, а ось успішних історії з хепі-ендом мінімум. Я гордий, що мені вдалося зробити так, щоб саме позитивних прикладів стало трохи більше. Два місяці тому я зібрав своїх друзів-підприємців з Львівщини, щоб разом відремонтувати кілька палат для маленьких пацієнтів. Віддати частинку чогось маленького заради великої спільної мети. Розфарбувати сірі лікарняні стіни у прямому значенні цього слова. Не важливо що нам це коштувало, важливо скільки користі та тепла в цьому вчинку», — зазначив Роман Городечний.

Також він закликав підприємців області та України наслідувати його приклад та зробити добру справу для свого села, міста, країни.