fbpx

Минулого тижня головний офіс компанії Regno став місцем зустрічі для понад 20 підприємців з різних міст України — ми приймали в гостях учасників бізнес-клуб ANKLAV. Почути історію створення компанії, її шлях, злети та факапи з перших вуст — основна мета зустрічі. Почали з математики: цифри, рейтинги, графіки, та відсотки зростання компанії за роки існування. На ці та інші запитання відповідав Тарас Завацкий, директор з продажу. Наостанок екскурсію офісом провів Андрій Немировський, виконавчий директор та співвласник компанії.

Одна справа почути як працює компанія, а інша — побачити на власні очі всі процеси та спробувати на смак ігристе, яке імпортує компанія. Тому другу частину сompany visit’y ми провели на складі компанії разом із Сергієм Величком, керівником складської логістики.  Майже 6 тисяч м² складських приміщень, тонни продукції, десятки стелажів створювали особливу атмосферу для розмов про бізнес, команду, правила та корпоративну культуру всередині компанії.

Ми із задоволенням ділимось набутим досвідом, чесно та відкрито розповідаємо нашу історію і не боїмось каверзних запитань. Раді бути прикладом для наслідування  досвідченим українським підприємцям та мотиватувати тих, хто лише починає в свій шлях в бізнесі.