fbpx

«Творимо себе – творимо Україну» – худі з таким надписом днями заполонили центральний офіс Regno у Львові. Близько 30 студентів Української академії лідерства завітали, щоб поспілкувались з виконавчим директором «Регно Італія УА» Андрієм Немировським. Говорили про підприємництво та лідерство, про мотивацію команди та соціальну відповідальність українського бізнесу.

Студенти Академії – проактивні підлітки зі всієї України. Упродовж річної програми навчання вони формують себе як проактивних відповідальних особистостей з широким світоглядом. Ми  активно підтримуємо проєкти Академії, ділимось своїм досвідом, відкриваємо студентам секрети бізнесу та допомагаємо укріпити цінності та свідоміше обрати професію і напрямок у житті.

«Майже 3 години говорили зі студентами про освіту, перший мільйон, банкрутство, волонтерство, родину, партнерство, бізнес в часи кризи, пандемії та повномасштабної війни.Вийшов цікавий формат, не монологу, а саме діалогу. Був здивований глибиною та мудрістю запитань. Вони розкрили проблеми та виклики, які турбують сучасну цілеспрямовану та патріотично налаштовану молодь. Це був чесний обмін думками, цікавий діалог, іноді жвава дискусія! З такою молоддю Україна приречена на подальший розвиток та успіх!», – поділився враженнями від зустрічі Андрій Немировський.

Ми вдячні нашим захисникам та захисницям, що в час викликів ми можемо і надалі підсилювати українську молодь!