Мова йде про один з найдавніших м’яких сирів з пліснявою, який впевнено завойовує серця гурманів з далекого VIII століття і до сьогодні.
Цей делікатес може смакувати дещо по різному, але, безсумнівно, смачно. До прикладу, «молодий» Brie має мʼякий та ніжний смак. Та при тривалому дозріванні мʼякоть набуває помірної гостроти і пряного аромату з відтінками грибів та горіхів.
Скуштуйте салат з сиром Brie та переконайтесь у цьому самі!
Інгредієнти
- Сир Brie Käserei Champignon — 125 г
- Мікс салату — 200 г
- Буряк — 1 шт.
- Груша— 1 шт.
- Кедрові горіхи— 4 ст.л.
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет — 3 ст. л.
- Мед — 2 ч. л.
- Цукор — 2 ст. л.цукру
- Сіль
- Перець
Крок 1
Листя салату помити та підсушити.
Крок 2
Буряк відварити та порізати невеликими кубиками.
Крок 3
Грушу помити та порізати тонкими скибками.
Крок 4
Сир Export Brie порізати тонкими скибками.
Крок 5
Кедрові горіхи трішки підсмажити на сковороді без олії, на невеликому вогні.
Крок 6
Підготувати посуд та перемішати у ньому всі інгредієнти.
Крок 7
Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та цукор. Додати сіль та перець за смаком. Полити салат готовою заправкою.
Готово — смакуйте з задоволенням!