fbpx
В суботу, 13 липня, в Одесі на березі Чорного моря, в легендарному клубі Ibiza відбулась грандіозна денна вечірка Gamondi Day Party.

Gamondi Day Party – свято хорошого настрою, позитивних емоцій, літніх розваг та неймовірно смачних коктейлів.

  

Гості вечірки мали змогу познайомитись або ще раз «зустрітись» із Gamondi – преміальним італійським брендом вермутів та лікерів, із понад віковою історією.

   

Всесвітню славу напої Gamondi здобули завдяки унікальній технології виробництва та використанню найякісніших інгредієнтів, які дарують їм просто неймовірний насичений смак. Уявіть лише – стручки ванілі із Мадагаскару, найдорожчий шафран, апельсини із Лігурії, квіти полину, вирощені в П’ємонті. І це лише невеличка частина того, що використовують при виготовленні цих напоїв.

Лікери та вермути Gamondi – запорука успіху будь-якого коктейлю, авторського чи всесвітньо відомого. Кожен мав змогу переконатись в цьому і скуштувати легендарний коктейль Спрітц на основі лікеру Gamondi Aperitivo.

 

На батьківщині даного коктейлю, в Італії, говорять: «Не всі є поціновувачами солодко-гірких цитрусових смаків, але у коктейля Спрітц ще не знайшлось жодного критика».