В асортименті Regno є вино, яке викликає по-особливому багато запитань. Це – кошерне вино від іспанського бренду Nexus. Спробуймо розібратись «що ж воно таке». Переконані, що Ви не раз чули про кошерну їжу. Це їжа, яка відповідає всім законам кашруту (іудейських настанов щодо приготування продуктів та їх «придатності» для вживання). Звичайно, кашрут стосується не лише їжі, а й напоїв. Головний…
Келих вина – незамінний атрибут кожного свята чи зустрічі із друзями. Але далеко не всі і не завжди можуть вживати алкоголь. Для таких людей виробники створили альтернативний варіант – безалкогольне вино. За складом воно ідентичне традиційному, за винятком одного інгредієнта – спирту. Таке вино можуть вживати без наслідків і шкоди для здоров’я всі ті, кому із певних причин, чи переконань,…
В сучасному світі, мабуть, не знайдеться людини, яка б не чула про органічні продукти. А про органічні вина? У власному імпорті Regno є два бренди – Tempore та Pinoso – які відомі на весь світ своїми органічними винами. Що ж це таке і чим вони відрізняються від звичних? Спробуймо розібратись. Сьогодні весь світ намагається повернути «натуральність», яка впевнено вислизає. Намагається…
Cambozola – ідеально універсальний сир. Він – неймовірно смачний та «самостійний», без жодних гастрономічних поєднань. І, в той же час, він із найбуденнішої страви зробить кулінарний шедевр. Пропонуємо Вам приготувати Медальйони з яловичини з камбоцолою та інжиром і переконатись в цьому. Інгредієнти на 4 порції: Cambozola – 200 г Інжир свіжий – 4 штуки Вершкове масло – 20 грам Пряжене…
18-20 жовтня у Львові відбулась головна гастрономічна подія осені – Х Ювілейне Свято Сиру і вина. На три дні територія Палацу Потоцьких перетворилась на місце зустрічі сирно-винних гурманів з усієї України. Було проведено цілу низку розважальних заходів для всієї родини: винні дегустації, курси, малювання картин вином, корк-арт, велика давильня винограду та багато іншого. Окрім того, третій день свята було оголошено…
Cambozola – унікальний сир, створений німецьким заводом Kaserei Champignon ще у 1980-му році. І тоді ж компанія запатентувала назву та технологію його виробництва, яка, до речі, тримається у суворій таємниці. Cambozola – один із небагатьох сирів, який отримав “Три зірки” кращого французького шеф-кухаря ХХ століття – Поля Бокюза. Цей делікатес – у 2019 році – став переможцем номінації “Чудовий смак”…
27-29 вересня в Києві, в КВЦ Парковий відбулось масштабне свято коктейльної культури – BAROMETER International Bar Show 2019. Цей захід проводиться вчетверте, з 2016 року, та щороку користується шаленим успіхом. Основною ідеєю Barometer 2019 стало «коріння» – ґрунтовно розглядалось все, що є першоджерелом барної індустрії. Протягом трьох днів дегустаційні зали були заповнені поціновувачами міцних алкогольних напоїв та коктейлів. Щодня,…
Ми створили дещо дуже цікаве – Regno Wine – це YouTube-канал для тих, хто не просто любить вино, але й хоче в ньому розбиратись. У наших відео ми запрошуємо Вас у захопливу подорож винними «столицями» Європи – Італією, Іспанією та Францією. Точніше, запрошуємо на знайомство з одними з кращих вин цих країн. Ви хотіли б «розуміти» вино? Вміти зробити про…
“Чим менше у осені сил, тим вона прекрасніша. Ягоди тріскають, просочуються солодкою вологою, і якщо погода прихильна, грона покриваються блідо-зеленим пушком, який осипається від найменшого дотику і який прийнято називати” благородною цвіллю “ Поль де Кассаньяк, книга «Вина Франції», 1920-ті роки Гурмани знають, що благородна пліснява використовується для виготовлення сирів, але більшість не підозрює про те, що із винограду з…
Нещодавно асортиментний ряд імпорту Регно поповнився дійсно унікальним німецьким вином – Dr.Zenzen Eiswein. Це – «крижане вино». Такий напій – один із найсолодших подарунків природи, найскладніших і найбільш трудомістких «творів» в історії виноробства… Історія виникнення 1794 рік виявися особливо холодним. Винороби німецької Франконії були змушені робити вино з замерзлих ягід, які ледве вдалось зібрати. Вино цього року врожаю виявилося з…