fbpx

All Posts

М’ясо зі смаком Італії

М’ясо зі смаком Італії

Пармська шинка – прошутто – це в’ялене м’ясо, найвідоміший італійський делікатес. Попри всі застереження лікарів, щодо небезпечного вживання в’яленого м’яса, італійська шинка не несе шкоди організму людини, адже оброблюється лише сіллю (в переважній більшості морською). Така обробка навпаки насичує м’ясо йодом і робить його більш корисним. Довга дорога додому Мало хто знає, що м’ясо прошутто потребує багато часу для того,…

Читати далі

Романтичніше бути не може

Романтичніше бути не може

Немає нічого романтичнішого, аніж червоні троянди, аромат парфумів і червоне італійське вино. Багатий букет фруктів, який переливається в бокалі та насичує вас морем відчуттів. Особливо ігристе, яке вабить і розслабляє, чарує і зваблює. Чи не так? А яку романтику любите ви? Біла чи червона, суха чи солодка, але у вашій романтиці ігристе вино буде тією родзинкою, яка прикрасить вечір. Мистецької…

Читати далі

Смак раю на Землі

Смак раю на Землі

Відмовити собі у маскарпоне поціновувачі італійської кухні та справжні гурмани неспроможні. Найніжніший вершковий сир з Італії – маскарпоне – один з головних інгредієнтів для тірамісу. Також його використовують у приготуванні й інших десертів, від чізкейків і до тістечок. По факту та за рецептурою, – це не зовсім сир, а вершки, збиті з винною кислотою, лимонним соком або винним оцтом. Зазвичай,…

Читати далі

Підкорюємо нові горизонти!

Підкорюємо нові горизонти!

З 12 по 14 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходив масштабний Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки. Подія зібрала під одним дахом понад 8 000 спеціалістів цієї сфери з Німеччини, Туреччини, Франції, Нідерландів та, звичайно, України. Фахівці та лідери підприємств обговорювали стратегічні питання розвитку вітчизняної харчової промисловості та ділились досвідом і ефективними новими технологіями. Ідучи в ногу із сучасними тенденціями, «Regno…

Читати далі

Трійка найсмачніших сирів, що ідеально поєднуються з фруктами

Трійка найсмачніших сирів, що ідеально поєднуються з фруктами

Більшість сортів сиру добре поєднуються з фруктами. Такий тандем дивує не лише красивим й апетитним виглядом, але також допомагає сповна відкрити усі смаки вишуканих делікатесів. Цього тижня ми відкриємо Вам усі секрети вдалого поєднання сирів від TM LANDANA, KASEREI та фруктів. Будь-які сирні плата важливо робити правильно, щоб усі делікатеси максимально добре засвоювалися організмом і не приносили дискомфорт. До прикладу, смак німецького Дор…

Читати далі

Компанія Regno Italia підкорює нові горизонти вітчизняного шоу-бізнесу

Компанія Regno Italia підкорює нові горизонти вітчизняного шоу-бізнесу

Цьогоріч Regno Italia виступила спонсором новорічного шоу на телеканалі СТБ і пригостила зіркових гостей вишуканим Fragolino Fiorelli. Так повелося, що найважливіші дати й урочисті події заведено відзначати ігристим вином. Тим паче неможливо уявити без цього напою новорічний стіл. Саме тримаючи келих шампанського в руках, кожен із нас з нетерпінням чекає бою курантів, саме із ковтка ігристого розпочинає новий рік. Відтак…

Читати далі

Італійський лікер, який змінить ваші уявлення про вишуканий алкоголь

Італійський лікер, який змінить ваші уявлення про вишуканий алкоголь

Хочете вибрати якісний алкоголь? Яскравий тренд 2017 року у світі елітних напоїв – Теодоро Негро “Токасана”. Саме у той час, коли до початку весни залишається зовсім мало часу, а холод вже повільно відступає, на схилах П’ємонту розпочиналась давня історія одного італійського бренду від Toso. І сьогодні ми Вам її розкажемо. Розпочнемо наше знайомство з околиць прекрасного міста Турин (Torino). Це…

Читати далі

8 зрозумілих порад про поєднання їжі та вина

8 зрозумілих порад про поєднання їжі та вина

Тема, на перший погляд, елементарна і проста. Але, погодьтесь, певні труднощі зі створенням гармонійних смакових дуетів виникають досить часто. Компанія «Регно Італія Уа» виділила кілька основних правил, які допоможуть без особливих зусиль поєднувати вино та їжу. 1. Складне зі складним, просте із простим  Звучить досить банально, але це один із основних принципів. Не варто в пару до простого сандвіча із…

Читати далі

Сир, який надихає до більшого

Сир, який надихає до більшого

Dorblu Grand Noir – справжній сирний шедевр для поціновувачів вишуканого смаку. Гурмани точно ні з чим не сплутають цей кремоподібний сир з прожилками блакитної плісняви. Унікальна особливість Dorblu Grand Noir – дозрівання в чорній восковій оболонці. Саме це наділяє його неповторним ніжно-пікантним характером. І саме оболонка захищає благородну поверхню сиру від світла, зберігаючи тим самим всю гамму смаків та післясмаків. Не відмовляйте собі у…

Читати далі

Vivat Grappa! Вода життя, що втамовує біль

Vivat Grappa! Вода життя, що втамовує біль

«Вода життя», «та, що втамовує біль», «справжня екстазі» – це все про граппу… Граппа належить сімейству бренді. ЇЇ виготовляють і Франція, і Іспанія, і Португалія, але лише Італія змогла перетворити місцевий колоритний напій в експортний продукт світового рівня. Походження слова «граппа» захищене італійським законодавством, тому, всі напої, виготовлені не в Італії по праву можна назвати як завгодно, лише не граппою.…

Читати далі