Питання «їсти чи не їсти» не виникає, коли мова йде про Briette німецької компанії Käserei Champignon. Це саме той ідеальний сир з благородною пліснявою, що пасуватиме і для ситного сніданку, і поживного обіду, і легкого перекусу. Різноманітний асортимент Briette відкриває широке поле для яскравих кулінарних експериментів. Усе залежить лише від настрою — що вам кортить скуштувати сьогодні? мікс вершково-ніжного смаку…
Про м’який французький сир з білою пліснявою Camembert знають навіть ті, хто зовсім не тямить в кулінарії. Адже достатнього скуштувати його одного разу, щоб закохатися назавжди. Camembert — смачний і дуже корисний делікатес. Він містить велику кількість білка, вітамінів та мікроелементів, що позитивно впливають на імунну систему, стан кісток та м’язів. Та, звісно ж, насолода глибоким вершковим смаком з пікантними…
Мова йде про один з найдавніших м’яких сирів з пліснявою, який впевнено завойовує серця гурманів з далекого VIII століття і до сьогодні. Цей делікатес може смакувати дещо по різному, але, безсумнівно, смачно. До прикладу, «молодий» Brie має мʼякий та ніжний смак. Та при тривалому дозріванні мʼякоть набуває помірної гостроти і пряного аромату з відтінками грибів та горіхів. Скуштуйте салат з…
Буває, хочеться чогось простого, проте особливого. Щоб ніжно та пікантно водночас. Німецькі фромаж’є, так звані «сирні сомельє», із компанії Käserei Champignon знайшли ідеальне рішення для такого випадку ще у 1890 році. Вони створили унікальний сир Cambozola Classic, рецепт якого досі тримають у суворій таємниці. Cambozola Classic — вишуканий кремовий сир зі складним багатогранним смаком. Оболонка вкрита тонким шаром білої плісняви,…
Dorblu — сир, із понад столітньою історією, який гордо носить назву «блакитне золото». Справжні гурмани точно не сплутають його з жодним іншим сиром, адже саме Dorblu — помірно гострий, пряний і солонуватий, з яскравим, притаманним лише йому, смаком та ароматом. Насправді, Dorblu — це уже повноцінна закуска, котра чудово пасуватиме до вина, чаю чи кави. Проте цей сир заслуговує значно…
Не секрет, що основний інгредієнт справжнього італійського тірамісу — найніжніший вершковий сир маскарпоне. Самі ж італійці називають цей сир «смак раю на землі». А тірамісу в перекладі звучить як «підіймай мене вгору» (tira mi su), і дійсно, цей десерт на основі маскарпоне може легко підняти настрій будь-кому. Маскарпоне родом з Італії, регіону Ломбардія на південному заході від Мілана. По факту…
Компанія Regno взяла участь у головній події світу вин – Be Wine, яка відбулась у Києві 30 вересня – 1 жовтня. Ми були щиро раді нарешті наживо зустрітися з нашими партнерами, колегами та друзями за келихом вина у невимушеній атмосфері. Протягом двох неймовірних днів відкривали найкращі смаки світу та перевершували очікування кожного! За стендами Regno було людно та смачно. Ми презентували…
Вночі ворог «поливає» ракетами Україну, а вранці українці вдягають свої найкращі вишиванки та продовжують жити: працювати, платити податки, донатити на ЗСУ, виховувати дітей, пекти хліб, вести переговори, читати книги. Вишиванка – це наш талісман. Вишивана сорочка «святкувала» з нами перемогу на Євробаченні, вона поруч з нами у день весілля та у церкві під час хрещення малюка. Вишиванка – це наш…
“23 лютого 2022 року я святкувала свій День Народження, загадувала бажання, мала плани на життя, на літо, а вже наступного ранку о 6:45 мене розбудили зі словами: “Почалася війна”. Я одразу зателефонувала до свого колеги з Маріуполя, він мене переконував, що все тихо і він нікуди їхати не планує. Він зміг виїхати з міста лише 21 березня”, – так згадує…
Український бренд горілки NEPOBORNA отримав найвищу нагороду — DOUBLE GOLD на дегустаційному конкурсі«Craft Alcohol Through History/Крафт Алкоголь крізь історію» (CROWN ПЕРЕГОНУ — 2023). Організатор — відомий сомельє, експерт з міцного алкоголю Сергій ШЕВИРЬОВ. NEPOBORNA — українська горілка, створена у часи боротьби світла і темряви. З’явилася на полицях магазинів наприкінці минулого року та вже встигла завоювати любов не лише на Батьківщині, а…